Revelion 2016

Ofertă Revelion 2016

Vila Platoul Soarelui (4 stele)

Număr de camere Structura camerelor Preț/persoană/noapte Observații
8 camere fiecare cameră dispune de 1 pat matrimonial* 300 lei – cameră cu duș, WC, lavoar, oglindă pentru cosmetică

– LCD de 81 cm, televiziune digitală cu 63 canale, Internet wireless, radio, sistem Home Cinema, aer condiționat, minibar

– balcon cu vedere panoramică, cușetă individuală pt. schiuri

* În 4 camere din vila 4**** Platoul Soarelui se pot adăuga până la 2 paturi suplimentare pentru copii

Cabana Platoul Soarelui (3 stele)

Număr de camere Structura camerelor Preț/persoană/noapte Observații
12 camere camere duble, triple,   cvadruple și două   duplexuri 275 lei – cameră cu duș, WC, lavoar,

– LCD sau TV, televiziune digitală cu 63 canale, Internet wireless

– cușetă individuală pt. schiuri

• Prețul include cazarea și petrecerea din noaptea de revelion (cină servită sub formă de bufet suedez, băuturi alcoolice si non alcoolice, fructe, foc de artificii și/sau lampioane zburătoare, DJ)
• Pachet sejur minim: 4 nopți. Data intrare: 30 decembrie. Dată ieșire: 3 ianuarie
• Pentru sejururile mai mici de 4 nopți, oferim 15% reducere din costul total al pachetului pentru fiecare noapte nedormită.
• Cabana și vila Platoul Soarelui se închiriază unui singur grup, dar și individual.
• Camerele în regim single se închiriază cu un spor de 50% din prețul pentru o persoană.
• Camerele de tip duplex nu vor putea fi rezervate de 2 persoane, decât cu achitarea unui supliment de 20% din prețul pachetului pentru fiecare pat rămas neocupat.
• Un copil sub 7 ani însoțiți de ambii părinți beneficiază de gratuitate la cazare dacă nu solicită pat suplimentar (și nu va avea scaun propriu la masa de revelion). Copiii peste 7 ani, precum și 2 copii sub 7 ani plătesc 80 lei/noapte.
• Copiii peste 14 ani plătesc prețul de adult.
• Plata pachetului: 30% la efectuarea rezervarii, 70% până la data de 01.12.2015.
• Avansul achitat nu se returnează.
• Pentru plata integrală a pachetului până la 30.09.2015 oferim discount de 100 lei/pachet. Pentru plata integrală a pachetului până la 30.10.2015 oferim discount de 50 lei/pachet.
• Check-in: 15:00, check-out: 11:00.

Rezervările se pot face telefonic (0724.887.293), prin e-mail (office@platoulsoarelui.ro) sau formular (disponibil pe www.platoulsoarelui.ro). Dacă este disponibilă camera, atunci aceasta este retinută pentru o perioadă de 4 zile lucrătoare, timp în care trebuie să se plătească avansul de 30% sau 100% în contul RO95 BRDE 220S V599 6285 2200, deschis la BRD – agenţia Lupeni, titular cont: S.C. Vest Week-End Com S.R.L. Lupeni, CUI: RO7057284. Datorită unei negocieri cu banca BRD, clientul beneficiază de comision 0 la depunerea de numerar în contul societății noastre. După ce banii au intrat în cont, rezervarea este confirmată, iar camera păstrată. Veti fi informati asupra confirmării rezervării (primirea banilor) telefonic sau prin e-mail.

Amplasare: Vila Platoul Soarelui si Cabana Platoul Soarelui se află la o distantă de 10 metri una de cealaltă, chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui.

Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune), cu un autoturism închiriat (în regim de taxi), cât și cu telegondola.
Accesul cu autoturismul până lângă cabana și vila Platoul Soarelui nu este posibil (decât pe timp de vară). Există o distanță de aproximativ 300 metri (din dreptul cabanei Montana) care nu poate fi parcursă cu mașina, iar din acest motiv firma noatră pune la dispoziție personal și/sau snowmobil pentru transportul bagajelor. Complexul turistic Platoul Soarelui nu dispune de parcare proprie (decât pe timp de vară).

Capacitate vila Platoul Soarelui 4****: 16 locuri în 8 camere (cu posibilitate de a adăuga până la 8 paturi suplimentare pentru copii)

Capacitate cabana Platoul Soarelui 3***: 40 locuri in 12 camere.

Persoana contact: Mihaela Dobre
Tel: 0724.887.293
E-mail: office@platoulsoarelui.ro