Ski la Straja 2015/16

Ski la Straja
Doar 499 lei/persoană
6 zile – 5 nopți cazare, masă și schi la Straja

Partia Mutu

În plus, beneficiați de
20% reducere la skipass,
35% reducere la școala de schi Platoul Soarelui și
30% reducere la închirerea de echipament sportiv!

Detaliile ofertei:
– cazarea se realizează chiar la baza pârtiei de începători Platoul Soarelui, în cabana Platoul Soarelui 3*** unde majoritatea camerelor au vedere panoramică spre pârtie. Camerele au toate baie proprie, TPartia TelegondolaV sau LCD, televiziune digitală cu 63 canele și cușetă individuală pentru schiuri. Intrarea poate fi în orice zi de Duminică în intervalul 29 noiembrie 2015 – 18 decembrie 2015, 10 ianuarie– 05 februarie 2016 și 14 februarie 2016 – 27 martie 2016 în limita disponibilităților.

Pentru încă 100 lei/persoană adultă/sejur, cazarea se va realiza la vila Platoul Soarelui 4****.
– fișă cont de 50 lei/persoană adultă/zi pentru masă și bar. Astfel, nu sunteți condiționați de meniu sau de ora mesei.
– copiii peste 7 ani însoțiti de ambii părinți, precum și doi copii sub 7 ani plătesc 14 lei/noapte ( 30% reducere) și li se asigură pat suplimentar. Copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate la cazare dacă nu solicită pat suplimentar.
– reducerea de 20% la skipass se aplică la skipass-ul de orice valoare achiziționat pentru teleschiurile Platoul Soarelui 1 și 2.
– reducerea de 35% la școala de schi se aplică la orice lecție sau curs de schi în cadrul școlii de schi Platoul Soarelui.
– reducerea de 30% la închirierea de echipament sportiv se aplică pentru toate articolele închiriate din cadrul centrului de închirieri Platoul Soarelui.
Precizări:
– al treilea adult în cameră plătește 320 lei/sejur, având inclusă fișa cont de 50 lei/zi pentru masă și bar.
– Camera single, precum și camera pentru un adult și un copil se taxează cu 150% din prețul unui adult.
– pachetul Ski la Straja poate fi achiziționat și pentru mai putin de 5 nopti (respecând perioadele menționate la începutul ofertei), iar pentru fiecare noapte nedormită, din valoarea pachetului se scade un procent de 10%.


Rezervările se pot face telefonic (0724.887.293), prin e-mail (office@platoulsoarelui.ro) sau formular (disponibil pe www.platoulsoarelui.ro). Dacă este disponibilă camera, atunci aceasta este retinută pentru o perioadă de 4 zile lucrătoare, timp în care va trebui să plătiți avansul de 30% din sumă în contul RO95 BRDE 220S V599 6285 2200, deschis la BRD – agenţia Lupeni, titular cont: S.C. Vest Week-End Com S.R.L. Lupeni, CUI: RO7057284. Datorită unei negocieri cu banca BRD, clientul beneficiază de comision 0 la depunerea de numerar în contul societății noastre.
După ce banii au intrat în cont, rezervarea este confirmată, iar camera păstrată. Veti fi informati asupra confirmării rezervării (primirea banilor) telefonic sau prin e-mail. Restul de 70% din valoarea pachetului se achită în prima zi a sejurului.
Avansul achitat se returnează dacă rezervarea este anulată cu cel putin 14 zile înainte de începerea sejurului. Daca anularea se efectuează cu mai putin de 14 zile înainte de începerea sejurului, atunci avansul achitat nu se returnează. La returnarea avansului se reține o taxa de 10 lei pentru acoperirea comisioanelor bancare (de încasare și de returnare a avansului).
Amplasare: Vila Platoul Soarelui si Cabana Platoul Soarelui se află la o distantă de 10 metri una de cealaltă, chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui.
Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune), cu un autoturism închiriat (în regim de taxi), cât și cu telegondola.
Accesul cu autoturismul până lângă cabana și vila Platoul Soarelui nu este posibil. Există o distanță de aproximativ 300 metri (din dreptul cabanei Montana) care nu poate fi parcursă cu mașina, iar din acest motiv firma noatră pune la dispoziție personal și/sau snowmobil pentru transportul bagajelor. Complexul turistic Platoul Soarelui nu dispune de parcare proprie.

Persoana contact: Mihaela Dobre
Tel: 0724.887.293
E-mail: office@platoulsoarelui.roTraseu de legatura intre 2 pârtii