Revelion

Oferta Revelion 2018

Vila Platoul Soarelui 4*

Pret/persoana/pachet: 1200 lei

Dispunem de 8 camere cu un pat dublu fiecare, iar in 4 camere se pot adauga pana la 2 paturi suplimentare pentru copii
Dotari camere: cameră cu duș, WC, lavoar, oglindă pentru cosmetică, LCD de 81 cm, televiziune digitală cu 63 canale, Internet wireless, radio, sistem Home Cinema, aer condiționat, minibar, balcon cu vedere panoramică, cușetă individuală pt. schiuri

Cabana Platoul Soarelui 3*

Pret/persoana/pachet: 1100 lei

Dispunem de 12 camere camere duble, triple, cvadruple și două duplexuri
Dotari camere: cameră cu duș, WC, lavoar, LCD sau TV, televiziune digitală cu 63 canale, Internet wireless, cușetă comună pt. schiuri

Detalii pachet:
• Prețul include 4 nopti de cazare și petrecerea din noaptea de revelion (cină servită sub formă de bufet suedez, băuturi alcoolice și non alcoolice, fructe, foc de artificii și/sau lampioane zburătoare, DJ). Restul meselor nu sunt incluse, dar vor putea fi servite la restaurantul tip autoservire din cadrul complexului turistic.
• Preturile afisate sunt pentru un pachet de 4 nopți. Data de intrare și data de ieșire sunt flexibile, în limita disponibilităților.
• Pentru sejururile mai mici de 4 nopți, oferim 15% reducere din costul total al pachetului pentru fiecare noapte nedormită.
• Cabana și vila Platoul Soarelui se închiriază unui singur grup, dar și individual.
• Camerele în regim single se închiriază cu un spor de 50% din prețul pentru o persoană.
• Camerele de tip duplex nu vor putea fi rezervate de 2 persoane, decât cu achitarea unui supliment de 20% din prețul pachetului pentru fiecare pat rămas neocupat.
• Un copil sub 7 ani însoțit de ambii părinți beneficiază de gratuitate la cazare dacă nu solicită pat suplimentar (și nu va avea scaun propriu la masa de revelion). Copiii peste 7 ani, precum și 2 copii sub 7 ani plătesc 80 lei/noapte (se va asigura 1 scaun la masa de revelion)
• Copiii peste 14 ani plătesc prețul de adult.
• Plata pachetului: 30% la efectuarea rezervarii, 70% până la data de 01.12.2017.
• Avansul achitat nu se returnează.
• Pentru plata integrală a pachetului până la 30.09.2017 oferim discount de 100 lei/pachet. Pentru plata integrală a pachetului până la 30.10.2017 oferim discount de 50 lei/pachet.
• Check-in: 15:00, check-out: 11:00.

Rezervările se pot face telefonic (0724.887.293), prin e-mail (office@platoulsoarelui.ro) sau formular (disponibil pe www.platoulsoarelui.ro). Dacă este disponibilă camera, atunci aceasta este retinută pentru o perioadă de 4 zile lucrătoare, timp în care trebuie să se plătească avansul de 30% sau 100% în contul RO95 BRDE 220S V599 6285 2200, deschis la BRD – agenţia Lupeni, titular cont: S.C. Vest Week-End Com S.R.L. Lupeni, CUI: RO7057284. Ca urmare a unei negocieri cu banca BRD, clientul beneficiază de comision 0 la depunerea de numerar în contul societății noastre. După ce banii au intrat în cont, rezervarea este confirmată, iar camera păstrată. Veti fi informați asupra confirmării rezervării (primirea banilor) telefonic sau prin e-mail.

Amplasare: Vila Platoul Soarelui si Cabana Platoul Soarelui se află la o distantă de 10 metri una de cealaltă, chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui.

Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune), cu un autoturism închiriat (în regim de taxi), cât și cu telegondola.
Accesul cu autoturismul până lângă cabana și vila Platoul Soarelui nu este posibil (decât pe timp de vară). Există o distanță de aproximativ 300 metri (din dreptul cabanei Montana) care nu poate fi parcursă cu mașina, iar din acest motiv firma noatră pune la dispoziție personal și/sau un UTV (Polaris Ranger Crew) pentru transportul bagajelor. Costul serviciului de transport bagaje este de 10 lei/cursă. Complexul turistic Platoul Soarelui nu dispune de parcare proprie (decât pe timp de vară).

Persoana contact: Mihaela Dobre
Tel: 0724.887.293
E-mail: office@platoulsoarelui.ro

Daca doriti sa fiti contactati pentru aceasta oferta sau, pur si simplu, doriti mai multe detalii, va rugam sa ne lasati datele Dvs. si va vom contacta cand vom putea raspunde solicitarii Dvs.: